Η φιλοσοφία μας

Η ενασχόληση μας με το μέλι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήρθε ως μία φυσική εξέλιξη των πραγμάτων αλλά ταυτοχρόνως και ως συνειδητή επιλογή. Φυσική εξέλιξη, αφού αποτελούμε την τρίτη γενιά μελισσοκόμων, με την οικογένειά μας να κουβαλά μία μακρόχρονη παράδοση προσφοράς στον Έλληνα καταναλωτή τον οποίο τροφοδοτεί με ποιοτικό ελληνικό μέλι για δεκαετίας.

Μέσα από τις εικόνες αυτές που έγιναν βίωμα για εμάς καθώς μεγαλώναμε, ήταν λογικό να αγαπήσουμε τη τέχνη της μελισσοκομίας, την οποία διδαχθήκαμε από τα παιδικά μας χρόνια μέσω της καθημερινής τριβής στα μελίσσια μας.

sdf
sdf

Για εμάς το ελληνικό μέλι δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι η γλυκιά γεύση που μας συντρόφευε στο πρωινό πριν το σχολείο, είναι η υπερηφάνεια που νιώθαμε γνωρίζοντας ότι αυτό που γευόμαστε προέρχεται από τον κόπο των δικών μας ανθρώπων αλλά και το αγαθό το οποίο μας βοήθησε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια.

Εκτός όμως από φυσική εξέλιξη αποτελεί αναμφίβολα και μία συνειδητή επιλογή. Ζώντας στο πλευρό ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη μελισσοκομία, ζυμωθήκαμε με τις όμορφες στιγμές που προσφέρει η συγκεκριμένη ενασχόληση αλλά και τις πολλές δυσκολίες της. Με τον μεγάλο κόπο αλλά και την ανταμοιβή στη πρώτη κουταλιού μελιού.

«Με την αγωνία προσφοράς στον καταναλωτή ενός αγαθού το οποίο θα ανταποκρίνεται στις υψηλές του προσδοκίες και θα του προσφέρει, εκτός από γευστική απόλαυση, ένα ισχυρό όπλο για την ενίσχυση της υγείας του. Έτσι, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η επιλογή αυτή για εμάς ήταν μονόδρομος. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την οικογενειακή μας παράδοση, εμπλουτισμένη με καινοτόμες ιδέες αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία.»