Γιατί να διαλέξετε το δικό μας μέλι ;

Τώρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας το 100% ελληνικό μέλι μας, εκτός από ένα γευστικό τρόφιμο καταναλώνετε και ένα ισχυρό φυσικό φάρμακο, απολύτως απαραίτητο για τον οργανισμό σας.


Read More

Το μέλι στη ζωή των αρχαίων Ελλήνων

Η τέχνη της μελισσοκομίας δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα. Αντιθέτως,, αποδεδειγμένα, το μέλι κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη καθημερινότητα των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι ...


Read More

Τελικά πρέπει να ζαχαρώνει το μέλι ή όχι;

Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που απασχολούν τους καταναλωτές αφορά το, γνωστό σε όλους μας, ζαχάρωμα του μελιού. Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί οι ίδιοι. “Τελικά πρέπει να ζαχαρώνει το μέλι ή όχι;”.


Read More

Πρόπολη: Ένας άγνωστος σύμμαχος της υγείας σας

Η πρόπολη δεν είναι σημαντική μόνο για τις μέλισσες αλλά και για τον άνθρωπο. Από την αρχαιότητα ακόμα -όταν ήταν γνωστή με το όνομα “μαύρο κερί- ήταν γνωστές οι θεραπευτικές της ιδιότητες...


Read More

Πευκόμελο: Ελληνικό, βιολογικό και ακαταμάχητο

Μία από τις καλύτερες ποικιλίες μελιού που μπορείτε να επιλέξετε είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιολογικό πευκόμελο. Παράγεται από μέλισσες που...


Read More

Μέλι: τροφή Θεών

Όταν η Ρέα ήταν έγκυος στον Δία, έλαβε συμβουλή από τη Γαία και τον Ουρανό να γεννήσει μακριά από τον Κρόνο, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της από το τέλος που είχαν τα 5 αδέρφια του, τα οποία κατασπάραξε ο άνδρας της


Read More

Μέλι: Ένα φυσικό φάρμακο

Το μέλι, όπως είναι γνωστό, αποτελούσε από τα αρχαία χρόνια ένα ισχυρό φυσικό φάρμακο για τους ανθρώπους. Οι ευεργετικές του ιδιώτες έγιναν...


Read More

Μέλι θυμαρίσιο: Ο γιατρός απ’ το Αιγαίο

Η προσεκτική επιλογή σε εξαιρετικής ποιότητας θυμάρια μάς βοηθά να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε όχι μόνο ένα πεντανόστιμο τρόφιμο αλλά και έναν πολύτιμο και αξιόπιστο σύμμαχο για την υγεία σας.


Read More

Ζαχαρωμένο μέλι : Πώς θα το επαναφέρουμε στη “ζωή”

Mπορεί το μέλι που έχουμε στο βαζάκι μας να έχει χάσει την παχύρευστη και χρυσαφένια μορφή του, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι αναστρέψιμο.


Read More

Ελληνικό μέλι: Το καλύτερο στον κόσμο.

Το ελληνικό μέλι είναι από για πολλούς το καλύτερο ποιοτικά στον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται για προϊόν ανεπεξέργαστο, φυσικό και ανόθευτο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μοναδική γεύση και υπέροχα αρώματα τα οποία αποτελούν δώρο της ελληνικής γης.


Read More

Γύρη: Ένα superfood στις υπηρεσίες σας

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να μη το γνωρίζει, συνδυάζοντάς την στο μυαλό του με ορισμένες ανοιξιάτικες αλλεργίες, στην εντομόφιλη μορφή της όμως η γύρη αποτελεί ένα φυσικό superfood το οποίο μπορεί να σας προσφέρει ενέργεια, υγεία και ευεξία.


Read More

Βασιλικός πολτός: Η υπέρτατη τροφή

Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος ότι πρόκειται για την πιο υγιεινή τροφή που μπορεί να καταναλώσει ο άνθρωπος, με τις ευεργετικές της ιδιότητες να είναι πολλές και αποδεδειγμένες.


Read More

Ανθόμελο: Μέλι Θεών από τον Όλυμπο

Στην ελληνική μυθολογία το μέλι είναι το τρόφιμο που επιλέγεται για να θρέψει τον Δία και να τον βοηθήσει να μεγαλώσει γρηγορότερα προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Θεούς.


Read More

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα μας.

Επικοινωνία