Μέλι θυμαρίσιο: Ο γιατρός απ’ το Αιγαίο

Κατευθείαν από το υπέροχο Αιγαίο μας, το θυμαρίσιο μέλι που σας προσφέρουμε κρύβει μέσα στο κεχριμπαρένιο χρώμα του όλη την ομορφιά των ελληνικών νησιών, του ήλιου και της θάλασσας. Με υπέροχη, δυνατή, γεύση και μεθυστικά αρώματα, έρχεται να σας ταξιδέψει με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Η προσεκτική επιλογή σε εξαιρετικής ποιότητας θυμάρια μάς βοηθά να είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε όχι μόνο ένα πεντανόστιμο τρόφιμο, αλλά και έναν πολύτιμο και αξιόπιστο σύμμαχο για την υγεία σας.

Συγκεκριμένα, επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μέλι θυμαριού είναι κατάλληλο για να σας βοηθήσει σε αρκετές ασθένειες και προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Αρχικά, το θυμαρίσιο μέλι μπορεί να καταπολεμήσει άριστα τις φλεγμονές, ενώ είτε επιλέξετε να το φάτε σκέτο, είτε σε κάποιο ζεστό ρόφημα, είναι σίγουρο ότι θα ευεργετηθείτε από την ιδιότητά του να βοηθά στις παθήσεις του ανώτερου αναπνευστικού. Ειδικά σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο κρυολόγημα, είναι σίγουρο ότι καταπραΰνει  τον λαιμό και θα κάνει τον βήχα να υποχωρήσει.

Ακόμα, αποτελεί έναν φυσικό τρόπο να καταπολεμήσετε το άγχος, αφού το συγκεκριμένο μέλι φημίζεται για τις  ηρεμιστικές του ιδιότητες, ενώ χαρίζει πνευματική διαύγεια και τονώνει το νευρολογικό σύστημα.

Επιπροσθέτως, ο πολύτιμος αυτός θησαυρός της φύσης αποτρέπει την εμφάνιση καρκίνου του μαστού και του προστάτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo θυμαρίσιο μέλι αποτελεί μια τροφή πλούσια σε ιχνοστοιχεία (σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο) ενώ είναι γνωστή η αντισηπτική και αντιοξειδωτική του δράση.

Το θυμαρίσιο μέλι μπορεί να σας βοηθήσει κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι σας, ενώ  οι ευεργετικές του ιδιότητες δε σταματούν εδώ, αφού βοηθά στην αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων.

Δοκιμάστε λοιπόν το αρίστης ποιότητας ελληνικό μέλι το οποίο σας προσφέρουμε και δείτε αμέσως