Ανθόμελο: Μέλι Θεών από τον Όλυμπο

Στην ελληνική μυθολογία το μέλι είναι το τρόφιμο που επιλέγεται για να θρέψει τον Δία και να τον βοηθήσει να μεγαλώσει γρηγορότερα προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του ανάμεσα στους Θεούς.

Ο μύθος αυτός μόνο τυχαίος δε μπορεί να θεωρηθεί, αφού ακόμα και σύγχρονες ιατρικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μέλι, και ειδικά το ανθόμελο, βοηθά στην ανάπτυξη των παιδιών και τη δημιουργία ενός ισχυρού ανοσωποιητικού συστήματος.

Έτσι λοιπόν κι εμείς σας φέρνουμε κατευθείαν από την κατοικία των Θεών, τον εντυπωσιακό και πανίσχυρο Όλυμπο, ένα μέλι που μπορεί να υπερηφανεύεται για τη θεϊκή του προέλευση. Κάθε άνοιξη, τα σπάνια φυτά και βότανα που κυριαρχούν στην περιοχή ενώνονται σε έναν μεθυστικό συνδυασμό και με τη βοήθεια της πείρας που διαθέτουμε, ως τρίτη γενιά μελισσοκόμων, φέρνουν στο τραπέζι σας άριστο και 100% ελληνικό μέλι.
“Το ανθόμελοφροντίζει για όλους.”

Το ανθόμελο δε βοηθά μόνο τα παιδιά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και πιο υγιή αλλά φροντίζει για όλους. Συγκεκριμένα, αν αισθάνεστε κουρασμένοι από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της εποχής, μπορείτε να καθιερώσετε στη καθημερινή σας διατροφή μια κουταλιά ανθόμελο. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε την επιπλέον ενέργεια και αντοχή που θα σας προσφέρει.

Επίσης, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το στομάχι σας και συχνά υποφέρετε από δυσπεψία, το ανθόμελο συμβάλλει στην καλή λειτουργία της πέψης. Ακόμα, είναι ικανό να βοηθήσει και σε προβλήματα δυσκοιλιότητας, αφού διαθέτει την ικανότητα να ρυθμίζει τη λειτουργία των εντέρων.

Τέλος, μία ακόμα από τις πολλές βοήθειες που θα προσφέρει στον οργανισμό σας είναι ότι αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα τόσο για τον καρκίνο στο συκώτι όσο και για άλλες παθήσεις του συγκεκριμένου οργάνου αφού βοηθά στη σωστή λειτουργία του.

Επιλέξτε το αρίστης ποιότητας ελληνικό μέλι που σας προσφέρουμε και είναι σίγουρο ότι η θεϊκή του γεύση δε θα σας απογοητεύσει.

1 Comment:

Leave a comment:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *